top of page

Verschillende yoga stijlen voor alle niveaus

NIEUW BIJ (DELTA) YOGA?

Geen probleem!

We helpen je graag op weg!

 • Waarom yoga?
  Er zijn veel verschillende redenen om yoga, meditatie en mindfulness te beoefenen. Probeer het uit en ontdek wat werkt voor jou! Vindt nieuwe energie Verbeter je lichaamshouding Leer aanwezig te zijn in het moment Vergroot je concentratie vermogen Slaap beter Vindt emotionele stabiliteit Verminder stress Wordt fitter en flexibeler Leer jezelf beter kennen Geniet van het bewegen Geef jezelf liefde en zorg Vindt spirituele groei Have fun!
 • Wat moet ik aantrekken en meenemen naar yoga?
  Trek kleding aan die lekker zit en waarin je je kunt bewegen. Yoga matten zijn aanwezig, maar als je erg gehecht bent aan je eigen mat kun je die gerust meenemen.
 • Moet ik voor de les nog ergens op letten?
  Het is aan te raden om niet te kort voor de yogales te eten, net als bij andere bewegingsvormen voelt yoga met een volle buik niet prettig. Eet lichte maaltijden tot 30minuten van te voren en zwaardere maaltijden tot 90 minuten van te voren.
 • Moet ik lenig zijn om yoga te doen?
  Nee hoor! De docent helpt je om de houdingen aan te passen aan wat jouw lichaam wel of niet kan. Yoga gaat om de functie, niet om de vorm - de poses zien er bij iedereen anders uit en dat maakt niets uit. Je zult merken dat je na verloopt van tijd meer bewegingsvrijheid en kracht in je lichaam ontwikkelt.
 • Kan ik yoga doen als ik zwanger ben?
  In het eerste trimester kun je meedoen met de reguliere lessen, mits je je goed voelt en goed naar je lichaam luistert tijdens de les. Omdat je lichaam het hormoon relaxin aanmaakt moet je extra opletten en niet je fysieke grenzen opzoeken. Vertel de docent altijd dat je zwanger bent, zodat deze je alternatieve houdingen kan aanraden. Let op dat je geen diepe twist houdingen beoefent en dat je naar mate je buik groter wordt, deze niet belast. Vermijd buikspier oefeningen. Vanaf het tweede trimester is het aan te raden om over te stappen naar de zwangerschapsyoga lessen.
bottom of page