top of page
Untitled drawing (1).png

6 - 9 NOVEMBER 2021

 DEZE RETREAT IS VOLGEBOEKT 

&MEDITATIE
Yoga

De ervaren en gecertificeerde docent biedt dagelijks yogalessen en begeleide mediaties aan in diverse stijlen.

brulle poort.jpg
THUISGEVOEL
LOCATIE

De luxe boerderij is gesitueerd in het prachtige heuvelachtige Zuid-Limburgse landschap dat uitnodigt tot bezinning.

IMG_2324.jpg
LEKKER & GEZOND
ETEN

Geniet van (h)eerlijke maaltijden die met veel liefde zijn bereid. Alle maaltijden zijn vegetarisch en waar mogelijk bereid met biologische ingrediënten.

STROOM YOGA RETREAT

(her)vind je energie en flow in de winter

OVER STROOM.

 

Zie jij ook op tegen de wintermaanden? In de winter zijn de dagen kort en koud, is er weinig natuurlijk licht en besteden we veel tijd binnen. De meeste van ons ervaren in deze periode minder energie en vreugde.

Tijdens dit retreat nemen we de tijd om ons innerlijke licht (terug) te vinden én op te laden. Een lang weekend weg van de drukte. Terugkomen naar jezelf. Vier dagen vol met yoga (van yin tot yang, van yoga nidra tot ademhalingstechnieken), mindfulness, natuur, (h)eerlijk eten en tijd voor jezelf.

Je wordt in de watten gelegd door yogadocent Barbara en kok Emilie. We verwelkomen je in ons thuis weg van huis: een luxe gerestaureerde boerderij in het prachtige heuvel landschap van Zuid-Limburg, met lichte yogazolder, krakend haardvuur en wandelroutes voor de deur. Niets moet en alles mag. 

brulle woonkemer.jpeg

"The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still."

- Leon Brown

brulle buiten

brulle buiten

IMG_2332

IMG_2332

Warrio I forest version

Warrio I forest version

brullen woonkamer

brullen woonkamer

geuldal uitzicht

geuldal uitzicht

brulle meditatie 2

brulle meditatie 2

drulle deurknop

drulle deurknop

IMG_2459

IMG_2459

IMG_3216 (1)

IMG_3216 (1)

brulle boerderij

brulle boerderij

IMG_2364

IMG_2364

brulle slaapkamer2

brulle slaapkamer2

brulle woonkemr 2

brulle woonkemr 2

IMG_2528

IMG_2528

IN HET KORT.

 

 • 4 Daags programma met 13 yoga & meditatie sessies

 • Diverse yoga stijlen: variërend van yin en restorative tot vinyasa en mindful flow yoga

 • Begeleiding van ervaren en gecertificeerde docenten

 • (H)eerlijke gezonde maaltijden, die met liefde zijn bereid

 • Sfeervolle en comfortabele accommodatie midden in de natuur

 • Niets moet, alles mag!

 

Data: 

6 - 9 november 2021

Locatie: 

Hof de Brulle, Wijlre, Zuid-Limburg


Groepsgrootte:

maximaal 15 deelnemers


Prijs:

vanaf €545,-

 

Lees onze algemene voorwaarden.

Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen of opmerkingen hebt. Je kunt ons bereiken via barbara@delta-yoga.com. ​

 DEZE RETREAT IS VOLGEBOEKT 

VOOR JOU.

Wanneer is dit weekend iets voor jou? Als je toe bent aan vakantie. Als jij tot jezelf wilt komen. Even niets wil moeten. Los wilt komen van de stress. 
Als je wel een boost kunt gebruiken in de wintermaanden. Als je de tijd wilt hebben om te reflecteren op wat er voor jou toe doet. Als jij jezelf beter wilt leren kennen, buiten woorden en gedachten om. Of als jij jezelf gewoon een keertje wil verwennen! 
Iedereen is welkom. Of je nu wel of geen yogaervaring hebt. Alleen wilt komen of samen. Lenig of minder lenig bent. Voor dit weekend maken we de Limburgse carré-boerderij tot jouw thuis, weg van huis. 

schoenen in bladeren.jpg
LOCATIE.
EEN THUIS WEG VAN HUIS.

 

Hof de Brulle is een typische Limburgse carré-boerderij. De huidige eigenaren hebben het pand gedurende 10 jaar met veel liefde grondig en vakkundig gerenoveerd en het omliggend cultuurlandschap hersteld. Het huis is ingericht voor ontspannen (samen) zijn. Samen eten, bewegen en praten rond het vuur. Of lekker alleen een boekje lezen op de bank of op pad op een van de wandelroutes die voor de deur begint. 
De boerderij heeft 13 kamers, waarvan 5 met eigen badkamer en 8 kamers die samen 4 badkamers delen. Alle negen badkamers hebben een regendouche en alle slaapkamers zijn uitgerust met luxe boxspring bedden. 

brulle slaapkamer2.jpg
YOGA.

 

Gedurende dit lange weekend kun je nieuwe yoga stijlen ontdekken en/of je bestaande yoga beoefening verdiepen. De docenten bieden dagelijks meerdere sessies aan, waaronder een dagelijkse vinyasa yoga les om de dag mee te starten en een dagelijkse mindful flow yoga sessie aan het einde van de middag. Daarnaast worden er restorative yoga, yin yoga en yoga nidra lessen aangeboden. De lessen worden aangepast aan de individuen in de groep en zijn dus toegankelijk voor iedereen - ongeacht ervaring, lenigheid of kracht.  De lessen zijn thematisch, maar hebben altijd een sterke nadruk op de ademhaling. Lees hier meer over deze yogastijlen.

brulle meditatie 2.jpg
YOGA & MEDITATIE
bellen_liggend.jpg
MEDITATIE.

 

Tijdens dit retreat zijn er ook begeleidde meditaties. Meditatie is onafgebroken concentratie op een meditatieobject - dat object kan alles zijn: je ademhaling, een gevoel van liefde of compassie, of een idee of concept. Wanneer we ons onafgebroken concentreren is ons lichaam stil en dwaalt onze geest niet. In het begin kan het moeilijk zijn om werkelijk ononderbroken gerichte concentratie te vinden. Vaak gaan onze gedachten aan de wandel of zijn we juist te druk bezig met het wegduwen van die wandelende gedachten. Door te oefenen, geduld op te brengen, niet te oordelen en steeds opnieuw te durven beginnen kunnen we allemaal mediteren. Zodra we een moment van onafgebroken concentratie vinden kunnen we een gevoel van rust, vrede en/of geluk ervaren. Wie regelmatig mediteert wordt steeds beter in staat om dat gevoel mee te nemen tijdens de rest van de dag.

ETEN.

 

Tijdens het retreat worden de maaltijden verzorgd door Emilie van Art of Food. Gezond genieten. Daar zetten we op in. Wat je eet en drinkt, is bepalend voor hoeveel energie je ervaart en hoe jij je voelt. Dat sluit niet uit dat we waarde hechten aan genieten. Van jezelf houden betekent immers óók huisgemaakte taartjes en een wijntje bij het eten. 
We serveren huisgemaakte gerechten, van Indiaas tot Italiaans. Allemaal vegetarisch en met liefde bereid. Wij staan voor verse ingrediënten, eerlijke producten en bovenal voor smaak. Waar mogelijk, kopen we biologische en lokale ingrediënten.  
’s Ochtends voor de eerste les zorgen we voor smoothies of vers fruit. Na de les, staat er een luxe buffetbrunch voor je klaar. In de middag, is er een verse snack met thee. Om de dag goed af te sluiten, dineren we elke avond samen aan de lange eettafel, met wereldgerechten boordevol kleur en smaak. Tijdens het diner mag een gals wijn en toetje natuurlijk niet ontbreken, het is immers vakantie! 
Mocht je voedselallergieën hebben: laat het ons weten. We houden graag rekening met je. 

IMG_2324.jpg
ETEN.
PROGRAMMA.

 

Het precieze programma hangt af van het weer en hoe iedereen zich voelt. Alle sessies zijn optioneel, niets moet, alles mag en je bent van harte welkom om tijd voor jezelf te nemen!

Aankomstdag - zaterdag

 • 12:30u Inloop - Bij aankomst staat de thee klaar, je kunt je tas uitpakken en je huisgenoten voor het weekend ontmoeten.

 • 13.00u Lunch

 • 14:30u Opening cirkel - deze sessie staat in het teken van kennismaken, intenties zetten en een begeleidde meditatie.

 • 17:00u Yoga - Deze mindful flow lessen gaan om het bewust ervaren van de bewegingen - zowel dynamische bewegingen als verstillende poses. 

 • 18:30u Diner - Aan de gezamenlijke lange tafel delen we een heerlijk vegetarisch diner.

 • 20:30u Ontspanning yoga - restorative yoga, yin yoga en yoga nidra worden afgewisseld gedurende het weekend

 • 21:30u Tijd - Tijd om vroeg naar bed te gaan, om op de bank te kruipen met een boek, om buiten naar de sterren te staren of om precies dat te doen waar jij behoefte aan hebt!

brulle poort.jpg
DSC_1931.jpg

Zondag & maandag

 • 8:00u Fruit - Voor de hongerigen onder ons staan er fruit, koffie en thee klaar. Langer uitslapen mag natuurlijk ook!

 • 8:30u Yoga & mediatie - Je kunt een actieve vinyasa yoga sessie, gevolgd door ontspanning en meditatie verwachten. 

 • 10:00u Brunch - Bij Delta Yoga retreats zijn de maaltijen minstens net zo belangrijk als de yoga en omgeving. Wij houden van gezond genieten! 

 • Tijd voor jezelf om te wandelen, te lezen, een dutje te doen. Daarnaast biedt Barbara iedere dag iets extra aan: zoals een stilte wandeling met loopmeditatie, een yoga-poses workshop waarin je die ene lastige pose onder de knie kunt krijgen of een vragen uurtje rondom meditatie en mindfulness. Gedurende dit retreat zijn Barbara en Emilie er voor jou! 

 • 15:00u Thee tijd - Na een tochtje door de heuvels is het tijd voor thee en wat verschillende snack opties, zoals rauwkost met dips en natuurlijk home made taart. Omdat taart het leven leuker maakt!

 • 17:00u Yoga 

 • 18:30u Diner

 • 20:30u Ontspanning yoga

Vertrekdag - dinsdag

 • 8:00u Fruit

 • 8:30u Yoga & mediatie 

 • 10:30u Brunch 

 • 12:00u Yoga nidra & closing circle

 • 14:00u Soep - We laten je natuurlijk niet met lege maag naar huis gaan.

 • 15:00u Afsluiting - Aan alle mooie dingen komt een einde.

brulle slaapkamer detail.jpg
BARBARA & EMILIE.

Dit retreat wordt verzorgd door Barbara & Emilie. Beide dames hebben ervoor gekozen om hun carriere in het bedrijfsleven te beëindigen om eigen ondernemingen te starten en hun passies te volgen.

Barbara's werk gaat over het begeleiden van groepen, individuen en organisaties op het gebied van bewustwording en energie management. Ze werkt full time als yogadocent, (mindfulness) trainer en expeditieleider op hoge bergen overal ter wereld. Na haar studie Politieke Filosofie werkte ze als strategie consultant. Ze voelde zich onvervuld en besloot het roer om te gooien. Ze volgde diverse opleidingen tot expert yogadocent (E-RYT500), mindfulness trainer (categorie 1, Radboud UMC) en berggids. Sinds 2015 geeft Barbara yogalessen in diverse stijlen en ze leidt nieuwe yogadocenten op. In haar beleving lijken bergen en yogamatten op elkaar - op beide plaatsen komen mensen zichzelf tegen, worden mensen uitgedaagd, leren ze hun eigen kracht kennen en vinden ze inspiratie om voluit te leven. Lees hier meer over Barbara.

Emilie heeft een passie voor koken. Ze is opgeleid als jurist en werkte voor Unilever. Emilie verliet haar vaste baan om haar hart te volgen en zich volledig te richten op catering projecten, waaronder huwelijken, congressen en retreats. Ze kookt het liefste met pure, seizoensgebonden en duurzame ingrediënten. Tijdens iedere opdracht staat ze met veel plezier te koken en hoopt ze de deelnemers te verrassen met goed en lekker eten, dat er ook nog eens prachtig en verzorgd uitziet. Van koek of taart tot salade of ovenschotel - bij Emilie ziet eten eruit als een feestje! Lees hier meer over Emilie.

IMG_6916.jpg

*****

Super retreat: geweldige gevarieerde yoga- en meditatielessen en ontzettend lekker eten! Ik heb genoten van de liefdevolle en professionele aandacht van onze gastvrouwen, het waren drie dagen om in een gouden lijstje te zetten!

 

- Julia

Lees meer reviews

STORY GOES HERE

BOEKEN.
PRIJZEN & BOEKEN. 

 

Data

 • 6 t/m 9 november 2021

Prijzen:

 • Éénpersoonskamer met eigen en-suite badkamer €695 per persoon (VOL)

 • Tweepersoonskamer met eigen en-suite badkamer €595 per persoon (VOL)

 • Éénpersoonskamer met gedeelde badkamer €645 per persoon

 • Tweepersoonskamer met gedeelde badkamer €545 per persoon

Ook als je alleen reist kun je een meerpersoonskamer boeken, dan wordt je ingedeeld met iemand van hetzelfde geslacht.

Aanvullende voorwaarden:

Omdat we momenteel te maken hebben met veel onzekerheid rondom de Coronacrisis gelden er voor dit retreat speciale boeking voorwaarden: Als er maatregelen gelden die een samenkomst in groepsverband verbieden zal het retreat geannuleerd worden en krijg je je volledige betaling terug.

 

Dit is een full-service retreat en in de prijs zijn inbegrepen: 

 • 3x Overnachting

 • Bedlinnen en handdoeken

 • Vegetarische en biologische maaltijden: 3x diner met wijn, 4x luxe brunch/lunch, 2x thee tijd met lekkers, 1x soep met brood, de hele dag door vers fruit en kruiden thee

 • Dagelijkse yogalessen & meditatie sessies zoals omschreven in het programma - in totaal 13 begeleide sessies

 • Gebruik yoga matten en props

 • BTW & toeristen belasting

Bekijk onze algemene voorwaarden 

 

Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt! Je kunt ons bereiken via barbara@delta-yoga.com.

 

 DEZE RETREAT IS VOLGEBOEKT 

bottom of page