Trakteer jezelf op een yoga retreat: er even helemaal uit!

 Nog 1 plek beschikbaar 

&MEDITATIE
Yoga
LEKKER&GEZOND
Eten
NOORD-HOLLAND
Natuur

WADDEN WEEKEND

ONTSPANNEN YOGA RETREAT OP 'GEHEIM WADDENEILAND' WIERINGEN.

WADDEN WEEKEND.

 

Geniet van een ontspannen verlengd weekend aan het Noord-Hollandse wad met yoga, meditatie, lekker & gezond eten, en goed gezelschap!  

Om er even helemaal 'uit' te zijn, hoef je niet altijd ver te reizen. Rustgevende vergezichten, het geluid van de zee en de geur van vers gras vormen de perfecte setting voor een ontspannen yoga weekend dichtbij huis. Neem tijd voor jezelf, beweeg in de frisse lucht en ontmoet nieuwe vrienden op het geheime waddeneiland Wieringen, op slechts 40 minuten afstand van Amsterdam. 

VOOR JOU.

 

Dit lange yoga weekend is iets voor jou als je toe bent aan ontspanning, zin hebt in lekker eten, frisse lucht en beweging, of als je jezelf gewoon een weekendje weg gunt! Het maakt niet uit hoe lenig je bent, of je wel of geen yoga ervaring hebt, of je alleen of samen reist - iedereen is van harte welkom in ons Noord-Hollandse 'thuis' weg van huis!

IN HET KORT.

 

 • Speciale Corona boeking voorwaarden: het weekend wordt kosteloos geannuleerd als de maatregelen nog niet voorbij zijn  

 • Lang weekend met 9 yoga & meditatie sessies

 • Diverse yoga stijlen: variërend van yin en restorative tot vinyasa en mindful flow yoga

 • Begeleiding door twee ervaren docenten

 • Toegankelijke lessen voor iedereen ongeacht lenigheid, kracht en ervaring 

 • (H)eerlijke gezonde maaltijden, die met liefde zijn bereid

 • Thuis-gevoel midden in de Hollandse natuur

 • Wandelingen langs de kust en tijd voor jezelf!

 • Niets moet, alles mag!

 

Data: 13 t/m 16 augustus 2020

Aankomst: donderdag 19.00uur
Vertrek: zondag 15.00uur
Locatie: Hippolytushoef, Noord-Holland
Aantal deelnemers: maximaal 16
Prijs: v.a. €400,-

 

Bekijk de algemene voorwaarden

 

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie! Je kunt Barbara bereiken via barbara@delta-yoga.com. ​

PROGRAMMA.

 

Het precieze programma hangt af van het weer en hoe iedereen zich voelt. Alle sessies zijn optioneel, niets moet, alles mag en je bent van harte welkom om tijd voor jezelf te nemen!

Donderdag

 • 19:00u Inloop - Bij aankomst staan er thee en gezonde snacks klaar, Je kunt je tas uitpakken en je huisgenoten voor het weekend ontmoeten.

 • 19.30uur Diner - Aan de gezamenlijke lange tafel delen we een heerlijk vegetarisch diner.

 • 20:30u Opening cirkel - Mocht je het niet halen om er vroeger al te zijn, geen stress! Het programma gaat pas om half negen van start. Vanavond staat in het teken van kennismaken, intenties zetten en een aankomst meditatie.

 • 21:30u Tijd - Tijd om vroeg naar bed te gaan, om op de bank te kruipen met een boek, om buiten naar de sterren te staren of om precies dat te doen waar jij behoefte aan hebt!

Vrijdag & zaterdag

 • 8.00uur Voor de hongerigen onder ons staan er fruit, koffie en thee klaar. Langer uitslapen mag natuurlijk ook!

 • 8.30uur Active vinyasa yoga, ontspanning en meditatie. Als het weer het toestaat, rollen we buiten onze matten uit. Na de les is er tijd om te douchen en je om te kleden.

 • 10.30uur Brunch! Bij Delta Yoga retreats zijn de maaltijen minstens net zo belangrijk als de yoga en omgeving. Wij houden van gezond genieten! 

 • 13.00uur Wandeling voor iedereen die zin heeft. Tijdens het weekend moet niets en mag alles.

 • 15.00uur Thee & taart. Gewoon, omdat taart het leven leuker maakt.

 • 16.30uur Mindful flow yoga. Deze  lessen gaan om het bewust ervaren van de bewegingen - zowel dynamische bewegingen als verstillende poses.

 • 18.30uur Diner met een glas wijn, het is ten slotte vakantie!

 • 20.30uur Avond sessie: bijvoorbeeld restorative yoga, yin yoga of begeleide meditatie.

Zondag

 • 8.00uur Start de dag met een smoothy of kop thee, of draai je nog een keer om.

 • 8.30uur Vinyasa yoga & meditatie. Er is geen betere start van de dag dan een beetje zweet, een goede stretch en een dosis ontspanning.

 • 10.30uur Brunch, die hebben we verdiend! Na het eten is er tijd om de omgeving te ontdekken of te genieten van de zon in de tuin.

 • 12.00uur Yoga nidra. Dit is een vorm van meditatie die soms 'slaap yoga' wordt genoemd. Niet omdat we in slaap vallen, maar omdat de hersenactiviteit van diepe droomloze slaap wordt nagebootst. Een uur succesvolle yoga nidra kan gelijk staan aan een goede nachtrust. Yoga nidra is een vorm van diepe ontpanning die ruimte maakt voor nieuwe energie en inspiratie.

 • 13.00uur Tijd voor soep! We willen je niet met een lege maag naar huis laten gaan.

 • 14.00-15.00uur Aan alle mooie dingen komt een einde.

YOGA & MEDITATIE.

Gedurende dit lange weekend kun je nieuwe yoga en meditatie stijlen ontdekken en/of je bestaande beoefening verdiepen. De docenten bieden dagelijks meerdere sessies aan, waaronder een dagelijkse vinyasa yoga les om de dag mee te starten en een dagelijkse mindful flow yoga sessie aan het einde van de middag. Daarnaast worden er restorative yoga, yin yoga en yoga nidra lessen aangeboden. De lessen worden aangepast aan de individuen in de groep en zijn dus toegankelijk voor iedereen - ongeacht ervaring, lenigheid of kracht.  De lessen zijn thematisch, maar hebben altijd een sterke nadruk op de ademhaling. Lees hier meer over deze yogastijlen.

 
ETEN & DRINKEN.

Gezond genieten. Daar zetten we op in. Wat je eet en drinkt, is bepalend voor hoeveel energie je ervaart en hoe jij je voelt. Dat sluit niet uit dat we waarde hechten aan genieten. Van jezelf houden betekent immers óók huisgemaakte taartjes en een wijntje bij het eten. 
We serveren huisgemaakte gerechten, van Indiaas tot Italiaans. Allemaal vegetarisch en met liefde bereid. Wij staan voor verse ingrediënten, eerlijke producten en bovenal voor smaak. Waar mogelijk, kopen we biologische en lokale ingrediënten. Omdat we met z’n tweeën zijn, wisselen we elkaar af in de keuken en kunnen we voortdurend verse heerlijkheden voor je hebben klaarstaan. We zijn beide gewend om voor grote groepen te koken. We hebben beide een periode full-time een yoga retreat centrum gerund in Oostenrijk en Nicaragua. 
’s Ochtends voor de eerste les zorgen we voor smoothies of vers fruit. Na de les, staat er een luxe buffetbrunch voor je klaar. In de middag, krijg je een verse snack met thee. Om de dag goed af te sluiten, dineren we elke avond samen aan de lange eettafel, met wereldgerechten boordevol groente en smaak. Afgetopt met een toetje. 
Mocht je voedselallergieën hebben: laat het ons weten. We houden graag rekening met je. 

ACCOMODATIE.

 

We verblijven in een modern-gerenoveerde wierschuur met huiselijke sfeer. Je slaapt in 1-, 2-, of 3-persoonskamer, met en-suite badkamer. Voor bedlinnen en handdoeken is gezorgd. In het pand en in de grote tuin zijn er verschillende zitjes waar je kunt genieten van een boek of goed gesprek. Mocht het weer tegenvallen, dan is er binnen genoeg plek voor iedereen en zorgt de houtkachel voor gezelligheid. 

 
 
OMGEVING.

 

Wieringen was tot 1924 een waddeneiland, totdat de korte afsluitdijk gebouwd werd. Hoewel Wieringen geen eiland meer is, doet het wel erg aan onze waddeneilanden denken. Het landschap is landelijk en er is vaak een frisse zeebries voelbaar. De wierschuur ligt niet direct aan zee, maar zowel de Waddenzee als het IJsselmeer ligt op en paar kilometer (loop)afstand. 

DOMINIQUE & BARBARA.

Dit retreat wordt verzorgd door collega yogadocenten Dominique & Barbara. Beide dames hebben ervoor gekozen om hun carriere in het bedrijfsleven te onderbreken/beëindigen voor een leven vol yoga, meditatie, natuur en lekkere & gezonde voeding - om yoga retreat centra te runnen in Nicaragua en Oostenrijk. Inmiddels zijn ze terug in Nederland en bieden hier retreats aan.

 

Dominique's yoga pad begon met power en Bikram yoga. Later volgden er velen andere yoga en meditatie stijlen waarin ze zich verdiepte. Dominique is gecertificeerd Astanga, Vinyasa en Yin yogadocent (RYT200) en geeft les aan individuen en groepen sinds 2015. Naast het lesgeven werkt Dominique als projectmanager. Zowel op de mat als op kantoor stimuleert ze mensen om zichzelf te zijn. Om met zelfvertrouwen en zelfliefde te reflecteren en te leren aanvoelen hoe het met ons gaat, hoe we dealen met stress, of we meer kunnen geven of beter een stap terug kunnen doen.

Barbara's werk gaat over het begeleiden van groepen, individuen en organisaties op het gebied van bewustwording en energie management. Ze werkt full time als yogadocent, (mindfulness) trainer en expeditieleider op hoge bergen overal ter wereld. Naast haar studie Politieke Filosofie is ze opgeleid als expert yogadocent (E-RYT500), mindfulness trainer en berggids. Barbara geeft vinyasa, restorative, yoga nidra en mindful flow yogalessen. In haar beleving lijken bergen en yogamatten op elkaar - op beide plaatsen komen mensen zichzelf tegen, worden mensen uitgedaagd, leren ze hun eigen kracht kennen en vinden ze inspiratie.  

 

*****

Wat een heerlijk weekend was dit. Fijne  en afwisselende  yoga lessen en wat een verwennerij. Aan alle maaltijden was heel veel aandacht besteed en bovendien super lekker. De locatie was perfect

- Jeanette

Lees meer reviews

STORY GOES HERE

SPECIALE COVID-19 MAATREGEN.

 

Tijdens het retreat houden ons zo goed mogelijk aan de regels van het RIVM. Op dit moment ziet het ernaar uit dat retreats zoals deze vanaf 1 juli weer mogen - is dat niet het geval dan zal het retreat door Delta Yoga geannuleerd worden, dat besluit nemen we uiterlijk 13 juli 2020. Mocht het retreat door Delta Yoga in verband met COVID-19 geannuleerd worden, dan krijg je je betaling gewoon terug.

We hebben het geluk dat de Wierschuur vrij groot is - dat zorgt ervoor dat we aan tafel kunnen eten terwijl we 1.5 meter afstand van elkaar houden. De rustige yoga/meditatie sessies kunnen we binnen doen, met de matten op afstand van elkaar. Als het droog is zullen we de 'sportievere' vinyasa sessies waarschijnlijk buiten doen - afhankelijk van wat er in augustus volgens de RIVM richtlijnen wel of niet mogelijk is. Iedereen krijgt een eigen mat en props die hij/zij het hele weekend bij zich houdt. Verder zullen we geen hands-on assists geven tijdens het weekend.

Tot slot lijkt het erop dat we geen boekingen voor 3-persoonskamers kunnen accepteren, tenzij de 3 personen uit hetzelfde huishouden afkomstig zijn. Op die manier kunnen er wel 2 mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen een grote kamer delen en afstand van elkaar houden.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

PRIJS & BOEKEN.

 

13 t/m 16 augustus 2020

Kies jouw kamer:

3-persoonskamer  €400,- per persoon

2-persoonskamer  €500,- per persoon

1-persoonskamer  €650,- per persoon

 

Ook als je alleen reist kun je een meerpersoonskamer boeken, dan wordt je ingedeeld met iemand van hetzelfde geslacht.

Aanvullende voorwaarden:

Omdat we momenteel te maken hebben met veel onzekerheid rondom de Coronacrisis gelden er voor dit weekend speciale boeking voorwaarden: Als er op13 juli 2020 nog steeds maatregelen gelden die een samenkomst in groepsverband verbieden zal het retreat geannuleerd worden en krijg je je volledige betaling terug.

 

Bekijk de algemene voorwaarden.

 

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie!

Je kunt Barbara bereiken via barbara@delta-yoga.com.

 

De prijs is inclusief:

 • 3 overnachtingen

 • Begeleide yoga & meditatiesessies:

  • 1x 30min begeleide meditatie

  • 3x 90min vinyasa yoga & meditatie

  • 2x 60min mindful flow yoga

  • 2x 60min rustige avond yoga sessie: restorative/yin

  • 1x 60min yoga nidra

 • Begeleidde wandeling langs de Wadden kust

 • Alle maaltijden:

  • 3x luxe brunch

  • 3x uitgebreid diner met wijn

  • 2x taart en gezonde snacks

  • 1x soep met brood

  • hele dag vers fruit en biologische kruiden thee

 • Bedlinnen en handdoeken

 • Toeristenbelasting & BTW

 

 

 Nog 1 plek beschikbaar 

 • Google Places - White Circle
 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle