top of page
zon limburg.jpg

5-daagse

yoga

verwen 

vakantie in Zuid-Limburg

  Deze retreat is volgeboekt!  

brulle meditatie 2.jpg
&MEDITATIE
YOGA

De ervaren en gecertificeerde docent biedt dagelijks yogalessen en begeleide mediaties aan in diverse stijlen.

THUIS WEG VAN HUIS IN NATUUR
LOCATIE

We verblijven in Hof de Brulle - een comfortabele accommodatie midden in de Zuid-Limburgse heuvels

IMG_2459.jpg
LEKKER &
GEZOND
ETEN

Geniet van (h)eerlijke maaltijden die met veel liefde zijn bereid. Alle maaltijden zijn vegetarisch en waar mogelijk bereid met biologische ingrediënten.

Yoga Verwen Vakantie

5 dagen in Zuid-Limburg

OVER DEZE VANTIE IN EIGEN LAND.

 

Een écht vakantiegevoel, maar dan in eigen land, dat kan! Verwen jezelf met vijf dagen yoga & meditatie, lekker & gezond eten en tijd voor jezelf op een heerlijke locatie in de natuur. In het prachtige Geuldal in Zuid-Limburg verblijven we in een recent gerestaureerde carré-boerderij die van alle gemakken is voorzien.

Gedurende de dagen kies je zelf waar je behoefte aan hebt en aan welke programma onderdelen je wel en niet mee wilt doen. We nodigen je uit om naar je eigen behoeften te luisteren. We bieden yogalessen, begeleidde meditaties, stilte wandelingen door de natuur en natuurlijk gezonde & feestelijke maaltijden mét een glas wijn of stukje taart aan (het is immer vakantie). Daarnaast is er voldoende ruimte om je eigen ritme te vinden - met een kop thee en boek bij de haard of zelf de omliggende wandelroutes in het heuvel landschap te ontdekken. Dit retreat is een cadeautje aan jezelf - een paar dagen waarin niets moet maar alles mag. 

brulle poort.jpg
zuid limburg.jpg

"With every act of self-care your authentic self gets stronger, and the critical, fearful mind gets weaker. Every act of self-care is a powerful declaration: I am on my side" 

- Susan Weiss Berry

IMG_2494

IMG_2494

schoenen in bladeren

schoenen in bladeren

geuldal uitzicht

geuldal uitzicht

drulle deurknop

drulle deurknop

IMG_2459

IMG_2459

brulle bed

brulle bed

brulle boerderij

brulle boerderij

IMG_2332

IMG_2332

brulle woonkemer

brulle woonkemer

brulle slaapkamer2

brulle slaapkamer2

IMG_2518

IMG_2518

Warrio I forest version

Warrio I forest version

zuid limburg

zuid limburg

brulle meditatie

brulle meditatie

IMG_0558

IMG_0558

IN HET KORT.

 

 • 5 Daags programma met 14 yoga & meditatie sessies

 • Diverse yoga stijlen: variërend van yin en restorative tot vinyasa en mindful flow yoga

 • Begeleiding van ervaren en gecertificeerde E-RYT500 yoga & mindfulness docent

 • (H)eerlijke gezonde maaltijden, die met liefde zijn bereid

 • Sfeervolle en comfortabele accommodatie midden in de natuur

 • Écht vakantie, maar dan in eigen land

 • Niets moet, alles mag!

 

Data: 

23 - 27 november 2022

Locatie: 

Hof de Brulle, Wijlre, Zuid-Limburg


Prijs: vanaf €595,-

 

Lees onze algemene voorwaarden.

Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen of opmerkingen hebt. Je kunt ons bereiken via barbara@delta-yoga.com. ​

VOOR JOU.

Wanneer is dit retreat iets voor jou? Als je toe bent aan vakantie. Als jij tot jezelf wilt komen. Even niets wil moeten. Los wilt komen van je dagelijkse verantwoordelijkheden. 
Als je wel een boost kunt gebruiken in de wintermaanden. Als je de tijd wilt hebben om te reflecteren op wat er voor jou toe doet. Of als jij jezelf gewoon een keertje wil verwennen! 
Iedereen is welkom. Of je nu wel of geen yogaervaring hebt. Alleen wilt komen of samen. Lenig of minder lenig bent. Gedurende het retreat is de Zuid-Limburgse boerderij jouw thuis, weg van huis. 

brulle slaapkamer detail.jpg
LOCATIE.
brulle woonkemr 2.jpg
EEN THUIS WEG VAN HUIS.

 

Hof de Brulle is een klassieke carré boerderij die door de eigenaren met veel liefde en oog voor detail is gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. Niet alleen het gebouw, maar ook het omliggende cultuurlandschap is in volle glorie hersteld. Het pand is ingericht voor ontspannen (samen) zijn. Samen eten, bewegen of een boek lezen bij de haard. De boerderij is gesitueerd in het prachtige heuvelachtige Zuid-Limburgse landschap.
De boerderij heeft 5 slaapkamers met en-suite badkamer en 7 slaapkamers die samen 4 badkamers delen. Er zijn 1- en 2-persoonskamers waarbij het mogelijk is om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. 

De geschakelde yoga zolder biedt voldoende ruimte om 1.5 meter afstand tussen de matten te houden. Voor de deur vertrekken verschillende wandel- en fietsroutes.

YOGA.

 

Gedurende het retreat kun je nieuwe yoga stijlen ontdekken en/of je bestaande yoga beoefening verdiepen. Barbara biedt dagelijks meerdere sessies aan, waaronder een dagelijkse vinyasa yoga les om de dag mee te starten en een dagelijkse mindful flow yoga sessie aan het einde van de middag. Daarnaast worden er restorative yoga, yin yoga en yoga nidra lessen aangeboden. De lessen worden aangepast aan de individuen in de groep en zijn dus toegankelijk voor iedereen - ongeacht ervaring, lenigheid of kracht.  De lessen zijn thematisch, maar hebben altijd een sterke nadruk op de ademhaling. Lees hier meer over deze yogastijlen.

brulle meditatie.jpg
YOGA & MEDITATIE
bellen_liggend.jpg
MEDITATIE.

 

Tijdens dit retreat kun je genieten van begeleidde meditaties. Meditatie is onafgebroken concentratie op een meditatieobject - dat object kan alles zijn: je ademhaling, een gevoel van liefde of compassie, of een idee of concept. Wanneer we ons onafgebroken concentreren is ons lichaam stil en dwaalt onze geest niet. In het begin kan het moeilijk zijn om werkelijk ononderbroken gerichte concentratie te vinden. Vaak gaan onze gedachten aan de wandel of zijn we juist te druk bezig met het wegduwen van die wandelende gedachten. Door te oefenen, geduld op te brengen, niet te oordelen en steeds opnieuw te durven beginnen kunnen we allemaal mediteren. Zodra we een moment van onafgebroken concentratie vinden kunnen we een gevoel van rust, vrede en/of geluk ervaren. Wie regelmatig mediteert wordt steeds beter in staat om dat gevoel mee te nemen tijdens de rest van de dag.

ETEN.

 

Tijdens het retreat worden de maaltijden verzorgd door Emilie van Art of Food. Gezond genieten. Daar zetten we op in. Wat je eet en drinkt, is bepalend voor hoeveel energie je ervaart en hoe jij je voelt. Dat sluit niet uit dat we waarde hechten aan genieten. Van jezelf houden betekent immers óók huisgemaakte taartjes en een wijntje bij het eten. 
We serveren huisgemaakte gerechten, van Indiaas tot Italiaans. Allemaal vegetarisch en met liefde bereid. Wij staan voor verse ingrediënten, eerlijke producten en bovenal voor smaak. Waar mogelijk, kopen we biologische en lokale ingrediënten.  
’s Ochtends voor de eerste les zorgen we voor smoothies of vers fruit. Na de les, staat er een luxe buffetbrunch voor je klaar. In de middag, is er een verse snack met thee. Om de dag goed af te sluiten, dineren we elke avond samen aan de lange eettafel, met wereldgerechten boordevol kleur en smaak. Tijdens het diner mag een gals wijn en toetje natuurlijk niet ontbreken, het is immers vakantie! 
Mocht je voedselallergieën hebben: laat het ons weten. We houden graag rekening met je. 

IMG_2324.jpg
ETEN.
PROGRAMMA.

 

Het precieze programma hangt af van het weer en hoe iedereen zich voelt. Alle sessies zijn optioneel, niets moet, alles mag en je bent van harte welkom om tijd voor jezelf te nemen!

Woensdag

 • 12:30u Inloop - Bij aankomst staan er thee en gezonde snacks klaar, Je kunt je tas uitpakken en je huisgenoten voor het weekend ontmoeten.

 • 13:00uur Lunch - Om je welkom te heten in je thuis weg van huis delen we samen een feestelijke lunch

 • 14:30uur Opening cirkel - Deze sessie staat in het teken van kennismaken, intenties zetten en een begeleidde meditatie

 • 18:30uur Diner - Aan de gezamenlijke lange tafel delen we een heerlijk vegetarisch diner.

 • 20:30uur Restorative yoga - deze yoga vorm is 0% inspanning en 100% inspanning

 • 21:30u Tijd - Tijd om vroeg naar bed te gaan, om op de bank te kruipen met een boek, om buiten naar de sterren te staren of om precies dat te doen waar jij behoefte aan hebt!

brulle zithoek.jpg
drulle deurknop.jpg

Donderdag tot en met zaterdag

 • 8:00u Fruit - Voor de hongerigen onder ons staan er fruit, koffie en thee klaar. Langer uitslapen mag natuurlijk ook!

 • 8:30u Yoga & mediatie - Je kunt een actieve vinyasa yoga sessie, gevolgd door ontspanning en meditatie verwachten. 

 • 10:30u Brunch - Bij Delta Yoga retreats zijn de maaltijen minstens net zo belangrijk als de yoga en omgeving. Wij houden van gezond genieten! 

 • Tijd voor jezelf om te wandelen, te lezen, een dutje te doen. Daarnaast biedt Barbara iedere dag iets extra aan: zoals een stilte wandeling met loopmeditatie, een yoga-poses workshop waarin je die ene lastige pose onder de knie kunt krijgen of een vragen uurtje rondom meditatie en mindfulness. Gedurende dit retreat zijn Barbara en Emilie er voor jou! 

 • 15:00u Thee tijd - Na een tochtje door de heuvels is het tijd voor thee en wat verschillende snack opties, zoals rauwkost met dips en natuurlijk home made taart. Omdat taart het leven leuker maakt!

 • 16:30u Yoga - Deze mindful flow lessen gaan om het bewust ervaren van de bewegingen - zowel dynamische bewegingen als verstillende poses. 

 • 19:00u Diner - Geniet van een gezamenlijke maaltijd.

 • 21:00u Avond sessie - Rustige en ontspannen yoga vormen waaronder yin en restorative yoga. 

Zondag

 • 8:00u Fruit - Start je dag met een smoothie!

 • 8:30u Yoga & mediatie - Een actieve vinyasa les gevolgd door meditatie.

 • 10:30u Brunch - Met gezonde lekkernijen waar je blij van wordt.

 • 12:00u Wandeling - Yoga nidra

 • 13:00u Soep - We laten je natuurlijk niet met lege maag naar huis toe gaan

 • 14:00uur Aan alle mooie dingen komt een einde

brulle badkamer.jpg
BARBARA & EMILIE.

Dit retreat wordt verzorgd door Barbara & Emilie. Beide dames hebben ervoor gekozen om hun carriere in het bedrijfsleven te beëindigen om eigen ondernemingen te starten en hun passies te volgen.

Barbara's werk gaat over het begeleiden van groepen, individuen en organisaties op het gebied van bewustwording en energie management. Ze werkt full time als yogadocent, (mindfulness) trainer en expeditieleider op hoge bergen overal ter wereld. Na haar studie Politieke Filosofie werkte ze als strategie consultant. Ze voelde zich onvervuld en besloot het roer om te gooien. Ze volgde diverse opleidingen tot expert yogadocent (E-RYT500), mindfulness trainer (categorie 1, Radboud UMC) en berggids. Sinds 2015 geeft Barbara yogalessen in diverse stijlen en ze leidt nieuwe yogadocenten op. In haar beleving lijken bergen en yogamatten op elkaar - op beide plaatsen komen mensen zichzelf tegen, worden mensen uitgedaagd, leren ze hun eigen kracht kennen en vinden ze inspiratie om voluit te leven. Lees hier meer over Barbara.

Emilie heeft een passie voor koken. Ze is opgeleid als jurist en werkte voor Unilever. Emilie verliet haar vaste baan om haar hart te volgen en zich volledig te richten op catering projecten, waaronder huwelijken, congressen en retreats. Ze kookt het liefste met pure, seizoensgebonden en duurzame ingrediënten. Tijdens iedere opdracht staat ze met veel plezier te koken en hoopt ze de deelnemers te verrassen met goed en lekker eten, dat er ook nog eens prachtig en verzorgd uitziet. Van koek of taart tot salade of ovenschotel - bij Emilie ziet eten eruit als een feestje! Lees hier meer over Emilie.

IMG_6916.jpg

*****

Super retreat: geweldige gevarieerde yoga- en meditatielessen en ontzettend lekker eten! Ik heb genoten van de liefdevolle en professionele aandacht van onze gastvrouwen, het waren drie dagen om in een gouden lijstje te zetten!

 

- Julia

Lees meer reviews

STORY GOES HERE

BOEKEN.
PRIJZEN & BOEKEN. 

 

Data: 23 - 27 november 2022

Prijzen:

 • Éénpersoonskamer met eigen en-suite badkamer €795 per persoon

 • Tweepersoonskamer met eigen en-suite badkamer €695 per persoon

 • Éénpersoonskamer met gedeelde badkamer €695 per persoon 

 • Tweepersoonskamer met gedeelde badkamer €595 per persoon

Ook als je alleen reist kun je een meerpersoonskamer boeken, dan wordt je ingedeeld met iemand van hetzelfde geslacht.

Aanvullende voorwaarden:

Omdat we momenteel te maken hebben met veel onzekerheid rondom de Coronacrisis gelden er voor dit retreat speciale boeking voorwaarden: Als er maatregelen gelden die een samenkomst in groepsverband verbieden zal het retreat geannuleerd worden en krijg je je volledige betaling terug.

Bekijk de algemene voorwaarden.

 

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie!

Je kunt Barbara bereiken via barbara@delta-yoga.com.

 

  Deze retreat is volgeboekt!  

Dit is een full-service retreat en in de prijs zijn inbegrepen: 

 • 4x Overnachting

 • Bedlinnen en handdoeken

 • Vegetarische maaltijden: 4x diner met wijn, 4x luxe brunch, 4x thee tijd met lekkers, 2x lunch, de hele dag door vers fruit en kruiden thee

 • Dagelijkse yogalessen & meditatie sessies zoals omschreven in het programma - in totaal 14 begeleide sessies

 • Gebruik yoga matten en props

 • BTW & toeristen belasting

Bekijk onze algemene voorwaarden 

 

Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt! Je kunt ons bereiken via barbara@delta-yoga.com.

 

SPECIALE COVID-19 MAATREGELEN.

 

Dit retreat gaat over zelfzorg, dus we doen er graag alles aan om ervoor dat te zorgen dat jij je veilig en op je gemak voelt. Tijdens het retreat houden ons zo goed mogelijk aan de regels van het RIVM. Gelukkig is de accommodatie vrij groot, dat zorgt ervoor dat we aan tafel kunnen eten terwijl we 1.5 meter afstand van elkaar houden. De yoga/ meditatie sessies doen we binnen met de matten op afstand van elkaar en we luchten de ruimte gedurende de dag. Iedereen krijgt een eigen mat en props die hij/zij het hele weekend bij zich houdt. Verder zal Barbara geen hands-on assists geven tijdens het weekend.

Verder lijkt het erop dat we geen boekingen voor 3-persoonskamers kunnen accepteren, tenzij de 3 personen uit hetzelfde huishouden afkomstig zijn. Op die manier kunnen er wel 2 mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen een grote kamer delen en afstand van elkaar houden.

Op dit moment ziet het ernaar uit dat retreats zoals deze mogelijk zijn - is dat niet het geval dan zal het retreat door Delta Yoga geannuleerd worden. Mocht het retreat door Delta Yoga in verband met COVID-19 geannuleerd worden, dan krijg je je betaling gewoon terug. Als jij of een van je huisgenoten zelf zijn, dan is het belangrijk dat je een test doet. Wanneer je positieve testresultaten kunt laten zien van jezelf of iemand die op hetzelfde adres staat ingeschreven, krijg je je volledige betaling terug. Voel je je niet lekker maar ben je niet positief getest, dan gelden de standaard annulering voorwaarden. 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

brulle hout.jpg
bottom of page