top of page

Delta Yoga voor yoga, meditatie & mindfuness

DELTA YOGA FILOSOFIE.

Het woord Delta heeft vele betekenissen. In de wiskunde staat Delta voor verandering of verschil. Een geografische Delta is een plaats waar een rivier samenkomt met de zee; meestal vruchtbare grond. Barbara heeft de naam Delta Yoga gekozen omdat ze gelooft dat yoga en meditatie het verschil kunnen maken in iemands leven en het leven op positieve en vruchtbare manier beïnvloeden. Daarnaast vormt een Delta of driehoek de verbinding tussen drie punten, net zoals yoga de verbinding vormt tussen lichaam, energie en bewustzijn. 

Meditatie
TOEGANKELIJK.

Delta Yoga maakt yoga, meditatie en mindfulness toegankelijk voor iedereen - ongeacht je leeftijd, fitness, lenigheid of spiritualiteit. Het doel is om het plezier en de rustgevende kracht van yoga en meditatie te delen met zo veel mogelijk mensen. Delta Yoga staat voor een nuchtere, down-to-earth stijl van yoga en meditatie die aansluit op een moderne levensstijl. Of je nu op zoek bent naar rust in je hoofd of een fysieke uitdaging - bij Delta Yoga kun je het vinden.

BALANS.

Door ons lichaam en onze ademhaling te trainen kunnen we invloed uitoefenen op ons zenuwstelsel; we kunnen ervoor zorgen dat we ons fris en energiek voelen aan het begin van de dag of juist kalm en klaar om te gaan slapen 's avonds. Yoga maakt het lichaam sterk en flexibel en geeft ons meer controle over de constante stroom van gedachtes en onze gesteldheid. Door yoga, meditatie en ademhalingstechnieken te combineren kunnen we werken aan een gezonder, vrolijker en meer ontspannen leven. Wij geloven dat een gebalanceerd leven een gelukkig leven is.  

"Een gebalanceerd

leven is een

gelukkig leven."

bottom of page