Trakteer jezelf op een yoga retreat: er even helemaal uit!

COVID-19 UPDATE

Voor alle retreats gelden er speciale Covid-19 boeking voorwaarden, zodat je kunt boeken zonder financieel risico.

Special Covid-19 cancellation policies apply to all retreats, this way you can book your retreat without financial risks.

AGENDA.
  • 20 - 23 november 2020

Stroom lang weekend retreat​

  • 10 - 13 december 2020:

Rust & Reflectie lang weekend retreat​

  • 17 - 21 februari 2021:

Yoga Verwen Vakantie in Zuid-Limburg​

  • 6 - 13 maart 2021:

Winter wonder retreat​​ week

  • 10 - 17 april 2021:

Week retreat Marokko​​​

  • 29 juli - 1 augustus 2021:

Lang weekend retreat Noord-Holland

  • 15 - 21 augustus 2021: 

Yoga huttentocht Oostenrijk​​

DELTA YOGA RETREATS.

Barbara organiseert retreats in het binnen- en buitenland. Wij geloven dat het de moeite waard is om er af en toe even helemaal 'uit' te zijn, ver weg van de stress van het dagelijks leven, om op een mooie plek energie en nieuwe inspiratie te 'tanken'. Delta Yoga Retreats gaan over yoga, meditatie, natuur, rust, lekker en gezond eten, en goed gezelschap. Niets moet en alles mag! Een plek om voor jezelf te zorgen en toe te staan dat ons team voor jou zorgt. Dus ben jij toe aan tijd voor jezelf? Trakteer jezelf op een yoga retreat!

Heb je last van een winter-dip? Tijdens dit retreat nemen we de tijd om ons innerlijke licht (terug) te vinden én op te laden. Een lang weekend weg van de drukte in de bossen van Twente. Je wordt in de watten gelegd door Dominique en Barbara, twee ervaren en gecertificeerde yogadocenten die een passie hebben voor lekkere en gezonde voeding. 

20 - 23 NOVEMBER 2020
STROOM RETRET LANG WEEKEND

Wanneer nam je voor het laatst echt tijd voor jezelf? Om uit te rusten en te reflecteren op hoe je het leven tegemoet treedt? Dit retreat biedt ruimte voor reflectie en inzicht, maar is ook gewoon een cadeau aan jezelf en een open uitnodiging om volop van het leven te genieten. 

Tijdens het vier-daagse programma kun je genieten van yoga, meditatie, filosofie workshops, lekker & gezond eten en de natuur op een prachtige locatie in de provincie Groningen. 

10 - 13 DECEMBER 2020
RUST & REFLECTIE RETREAT

Een écht vakantiegevoel, maar dan in eigen land, dat kan! Verwen jezelf met vijf dagen yoga & meditatie, lekker & gezond eten en tijd voor jezelf op een heerlijke locatie in de natuur. In het prachtige Geuldal in Zuid-Limburg verblijven we in een recent gerestaureerde carré-boerderij die van alle gemakken is voorzien.

17 - 21 FEBRUARI 2021
YOGA VERWEN VAKANTIE LIMBURG

Start 2021 with a week of self-care: enjoying yoga, meditation, healthy plant based food and outdoor activities in some of the most stunning sceneries nature has to offer. Moaalm Mountain Retreat is your home away from home. It is the perfect place to relax and restore. Allow yourself to be pampered by your host, yoga teacher and mountain guide Barbara.

MARCH 6 - 13 2021
WINTER WONDER RETREAT (ENGLISH)

Kom tot rust in een stijlvolle villa direct aan de Atlantische Oceaan in Marokko. Laadt je batterijen op met een week lang yoga, mindfulness en optionele extra activiteiten zoals surfles of culturele excursies. Tijdens deze geheel verzorgde vakantie wordt je in de watten gelegd en begeleid door ervaren Nederlandse yoga- en meditatie-docent Barbara.

10 - 17 april 2021
YOGA & MINDFULNESS IN MAROKKO

Geniet van een ontspannen lang weekend aan het Noord-Hollandse wad met yoga, meditatie, lekker & gezond eten, en goed gezelschap! Om er even helemaal 'uit' te zijn, hoef je niet altijd ver te reizen. Neem tijd voor jezelf, beweeg in de frisse lucht en ontmoet nieuwe vrienden op het geheime 'wadden- eiland' Wieringen, op slechts 40 minuten afstand van Amsterdam.

29 juli - 1 augustus 2021
WADDEN WEEKEND NOORD-HOLLAND

Combineer een uitdagende wandel-tocht van hut naar hut, met twee overnachtingen in een luxe spa hotel en yoga en meditaties in de natuur. Ontspanning door fysieke inspanning. Ga uit je hoofd en in je lichaam tijdens deze bijzondere reis diep in de bergen van Oostenrijk. Een reis met de vijf elemanten der natuur.

15 - 21 augustus 2021
YOGA HUTENTOCHT OOSTENRIJK
  • Google Places - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Delta Yoga is door deelnemers beoordeeld met 5 van 5 sterren. Schrijf ook een review voor Delta Yoga!