top of page

Trakteer jezelf op een yoga retreat: er even helemaal uit!

DELTA YOGA RETREATS.

Barbara organiseert retreats in het binnen- en buitenland. Ik geloof dat het de moeite waard is om er af en toe even helemaal 'uit' te zijn, ver weg van de stress van het dagelijks leven, om op een mooie plek energie en nieuwe inspiratie te 'tanken'. Delta Yoga Retreats gaan over yoga, meditatie, natuur, rust, lekker en gezond eten, en goed gezelschap. Niets moet en alles mag! Een plek om voor jezelf te zorgen en toe te staan dat ons team voor jou zorgt. Dus ben jij toe aan tijd voor jezelf? Trakteer jezelf op een yoga retreat!

Kom tot rust in een stijlvolle villa direct aan de Atlantische Oceaan in Marokko. Laadt je batterijen op met een week lang yoga, mindfulness en optionele extra activiteiten zoals surfles of culturele excursies. Tijdens deze geheel verzorgde vakantie wordt je in de watten gelegd en begeleid door ervaren Nederlandse yoga- en meditatie-docent Barbara.

GEEN DATA BESCHIKBAAR
YOGA & MINDFULNESS IN MAROKKO
Villa-mandala-5.jpg

Een écht vakantiegevoel, maar dan in eigen land, dat kan! Verwen jezelf met vijf dagen yoga & meditatie, lekker & gezond eten en tijd voor jezelf op een heerlijke locatie in de natuur. In het prachtige Geuldal in Zuid-Limburg verblijven we in een recent gerestaureerde carré-boerderij die van alle gemakken is voorzien.

GEEN DATA BESCHIKBAAR
YOGA VERWEN VAKANTIE LIMBURG
zon%20limburg_edited.jpg

Start 2023 with a week of self-care: enjoying yoga, meditation, healthy plant based food and outdoor activities in some of the most stunning sceneries nature has to offer. Moaalm Mountain Retreat is your home away from home. It is the perfect place to relax and restore. Allow yourself to be pampered by your host, yoga teacher and mountain guide Barbara.

GEEN DATA BESCHIKBAAR
WINTER WONDER RETREAT (ENGLISH)
HFPA5710.jpg

Deze training is niet alleen ingericht om te leren, maar is daarnaast echt een retreat - een cadeautje aan jezelf om je eigen beoefening te verdiepen, tot rust te komen, te genieten van gezond eten en met nieuwe inspiratie terug te keren naar je dagelijks leven. Naast beoefening zijn er theoretische workshops waarin we zowel de klassieke Indiase filosofie achter yoga nidra als de moderne Westerse weten- schap verkennen. 

GEEN DATA BESCHIKBAAR
YOGA NIDRA TEACHER TRAINING
IMG_2857.jpg

Wanneer nam je voor het laatst echt tijd voor jezelf? Om uit te rusten en te reflecteren op hoe je het leven tegemoet treedt? Dit retreat biedt ruimte voor reflectie en inzicht, maar is ook gewoon een cadeau aan jezelf en een open uitnodiging om volop van het leven te genieten. 

Tijdens het vier-daagse programma kun je genieten van yoga, meditatie, filosofie workshops, lekker & gezond eten en de natuur op een prachtige locatie in de provincie Groningen. 

GEEN DATA BESCHIKBAAR
RUST & REFLECTIE RETREAT
Yogazaal-Retreat-Center-in-Nederland-The

Heb je last van een winter-dip? Tijdens dit retreat nemen we de tijd om ons innerlijke licht (terug) te vinden én op te laden. Een lang weekend weg van de drukte in de heuvels van Zuid-Limburg. Je wordt in de watten gelegd door Barbara, een ervaren en gecertificeerde yogadocenten die een passie heeft voor lekkere en gezonde voeding. 

GEEN DATA BESCHIKBAAR
STROOM RETRET LANG WEEKEND
Warrio I forest version.jpg

Noise is a part of our daily lives - whether it's phones buzzing, traffic, loud children or the inner noise we produce with our own monkey-minds. Taking a break from noise to tune in and really listen can be restorative but also insightful. Silent retreats offer a rare opportunity to recharge your mind, body and spirit. 

GEEN DATA BESCHIKBAAR
ONE DAY SILENT RETREAT (EN)
IMG_2815.jpg

Geniet van een ontspannen lang weekend aan het Noord-Hollandse wad met yoga, meditatie, lekker & gezond eten, en goed gezelschap! Om er even helemaal 'uit' te zijn, hoef je niet altijd ver te reizen. Neem tijd voor jezelf, beweeg in de frisse lucht en ontmoet nieuwe vrienden op het geheime 'wadden- eiland' Wieringen, op slechts 40 minuten afstand van Amsterdam.

GEEN DATA BESCHIKBAAR
WADDEN WEEKEND NOORD-HOLLAND
DSC_0110 copy.jpg

Combineer een uitdagende wandel-tocht van hut naar hut, met twee overnachtingen in een luxe spa hotel en yoga en meditaties in de natuur. Ontspanning door fysieke inspanning. Ga uit je hoofd en in je lichaam tijdens deze bijzondere reis diep in de bergen van Oostenrijk. Een reis met de vijf elemanten der natuur.

GEEN DATA BESCHIKBAAR
YOGA HUTENTOCHT OOSTENRIJK
OJMT5225.JPG
bottom of page