top of page
6ADDD5BA-26E0-44B8-89AF-DE732AF5FE94.JPG

RUST & REFLECTIE RETREAT

Yoga, meditatie & reflectie workshops

27 - 30 oktober 2022

in Groningen

Yogazaal-Retreat-Center-in-Nederland-The
DAGELIJKSE YOGA & MEDITATIE
 SESSIES
Yoga

Geniet van de dagelijkse yoga & meditatie sessies, geschikt voor alle niveaus, in de ruime yoga studio

6ADDD5BA-26E0-44B8-89AF-DE732AF5FE94.JPG
FILOSOFIE WORKSHOPS
Reflectie

Tijdens de workshops verkennen we boeddhistische filosofie en positieve waarden om in het dagelijks leven te cultiveren

Reading at Home
NEEM TIJD
VOOR RUST & REFLECTIE
Retreat

Alle activiteiten zijn optioneel en er is voldoende tijd om te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen op je kamer, in de gezellige woonkamer of inspirerende tuin

RUST & REFLECTIE RETREAT

Yoga, meditatie & filosofie workshops

OVER DIT RETREAT.

Wanneer nam je voor het laatst echt tijd voor jezelf? Om uit te rusten en te reflecteren op hoe je het leven tegemoet treedt? Dit retreat biedt ruimte voor reflectie en inzicht, maar is ook gewoon een cadeau aan jezelf en een open uitnodiging om volop van het leven te genieten. 

Tijdens het vier-daagse programma kun je genieten van yoga, meditatie, filosofie workshops, lekker & gezond eten en de natuur op een prachtige locatie in de provincie Groningen. 

Het programma is ontworpen om tot rust te komen en op te laden, én om je te inspireren positieve waarden zoals vreugde, vriendelijkheid, compassie en gelijkmoedigheid te cultiveren in je dagelijks leven. We zullen deze thema's verkennen door middel van lezingen, groepsdiscussies, reflectie en meditatie. 

Yogazaal-The-Land-of-Now-2a.jpg
Yoga at Home

"The answers you seek

never come when the mind is busy,

they come when the mind is still"

- Leon Brown

Entree-The-Land-of-Now-2-1-200x300@2x

Entree-The-Land-of-Now-2-1-200x300@2x

Hulp1_staand_edited

Hulp1_staand_edited

1573745200-The Land of Now - vergaderloc

1573745200-The Land of Now - vergaderloc

yoga mat rol

yoga mat rol

schoenen in bladeren

schoenen in bladeren

Sfeervolle-salon-in-retreat-center-en-bi

Sfeervolle-salon-in-retreat-center-en-bi

1573745123-The Land of Now - vergaderloc

1573745123-The Land of Now - vergaderloc

juice

juice

IMG_3825

IMG_3825

1573744999-The Land of Now - vergaderloc

1573744999-The Land of Now - vergaderloc

Yogazaal-The-Land-of-Now-2a

Yogazaal-The-Land-of-Now-2a

IMG_0558

IMG_0558

1573745819-The Land of Now - vergaderloc

1573745819-The Land of Now - vergaderloc

1573744948-The Land of Now - vergaderloc

1573744948-The Land of Now - vergaderloc

Yogazaal-Retreat-Center-in-Nederland-The

Yogazaal-Retreat-Center-in-Nederland-The

IN HET KORT.

 

 • Dagelijkse yoga lessen: 's ochtends mindful flow yoga, 's middags rustgevende yin of restorative yoga en 's avonds begeleidde meditaties

 • Les van ervaren en gecertificeerde yoga docent (E-RYT500), mindfulness trainer (Radboud Universiteit, categorie 1) en filosoof

 • Gezellig thuis weg van huis op heerlijke locatie op het Groningse platteland

 • Eigen kamer met boxspring bed en en-suite badkamer

 • Outdoor sauna

 • Gezonde & lekkere vegetarische maaltijden met liefde bereid

 • Tijd voor jezelf: rust & reflecteer en reis na het retreat terug naar huis met opgeladen batterijen en inspiratie om het leven voluit te leven

Data: 27 - 30 oktober 2022
Locatie: Land of now retraite centrum, Groningen, Nederland
Groepsgrootte: maximaal 17
Prijs: €695,-

 

Bekijk de algemene voorwaarden 

 

Aarzel niet om contact op te nemen met Barbara als je vragen hebt via barbara@delta-yoga.com. ​

VOOR JOU.

 

Dit retreat is iets voor jou als je behoefte hebt aan rust & reflectie. Dit retreat biedt ruimte om te reflecteren op de manier waarop jij het leven tegemoet treedt. Het programma biedt positiviteit en praktische tools om mee te nemen in je dagelijks leven. Dit lange weekend is ook iets voor jou als je gewoon even toe bent aan vakantie. Het weekend gaat over zelfzorg en het écht tijd nemen voor jezelf! Ik heb een programma gecreëerd om je te voeden in lichaam, geest en ziel met heerlijke maaltijden, dagelijkse yoga & mediatie sessies en filosofische workshops. De yogalessen en activiteiten kunnen worden aangepast op het niveau en de behoeften binnen de groep - voorgaande ervaring met yoga, meditatie of filosofie is niet nodig. Alle activiteiten zijn optioneel, dus als je liever uitslaapt, met een boek bij het vuur kruipt, een wandeling maakt of geniet van de buiten sauna dan is dat helemaal goed!

Voor yoga & mediatie docenten die zijn aangesloten bij Yoga Alliance biedt dit retreat daarnaast de mogelijkheid om geaccrediteerde bijscholing uren te behalen. Wanneer je aan alle workshop en avond meditatie deelneemt en een korte schrijfopdracht tijdens of na het retreat voltooit kun je 10 bijscholing uren verdienen.

white-textile.jpg
YACEP
Het-Land-van-Nu-Het-Land-van-Nu-35.jpg
HOME.
THUIS WEG VAN HUIS.

 

Tijdens het retreat verblijven we in het Land of Now Yoga Hotel. We zijn de enige gasten en hebben de hele locatie voor onszelf. Ik heb deze locatie gekozen omdat het een plek is die op natuurlijke wijze haar gasten uitnodigt om te ontspannen en op te laden. De grote en lichte yoga studio (110m2) ademt een kalme sfeer. Tijdens het weekend kun je genieten van de mooie tuin, de outdoor sauna, of een kop thee bij het haardvuur in de gezellige woonkamer.  Je verblijft in een eigen kamer met comfortabele boxspring en en-suite badkamer. Voel je thuis op deze fijne plek in de Groningse natuur. 

YOGA & MEDITATIE.

 

Tijdens dit lange weekend worden er dagelijks meerdere yoga & meditatie sessies aangeboden. 's Ochtend zijn er actieve en mindful vinyasa flow lessen gevolgd door ademhalingsoefeningen (pranayama) en meditatie. In de late middag kun je genieten van een combinatie van yin yoga, restorative yoga en yoga nidra. Na het diner zijn er begeleidde meditaties. Alle lessen worden aangepast op de behoeften binnen de groep zodat iedereen op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo kan deelnemen. Ik creëer graag yoga lessen waarin mensen in hun kracht staan, de relatie tussen lichaam en geest versterken en waarin de juiste energie voor het moment van de dag tot stand komt. De lessen kunnen verschillende thema's hebben, maar er is altijd een nadruk op de ademhaling. Ik ben een ervaren en gecertificeerde yoga en meditatie docent  (E-RYT500) en mindfulness trainer (categorie 1).

Handen gevouwen Close_liggend.jpg
YOGA & MEDITATIE
Notebook and Pencil
FILOSOFIE WORKSHOPS.

 

Dit retreat nodigt uit tot reflectie op onze houding ten opzichte van het leven - “How do I show up?”. We verkennen vier Boeddhistische filosofische beginselen, de brahma vihara's: liefdevolle vriendelijkheid, dankbare vreugde, compassie en gelijkmoedigheid. Deze vier thema's worden uitgelegd en onderzocht aan de hand van voorbeelden en persoonlijke ervaring. De workshops zijn niet alleen theoretisch, het gaat om het ervaren van je eigen persoonlijke interpretatie van de brahma vihara's. Het doel van de workshops is om kennis en inzicht te verdiepen en je te inspireren om het leven met positiviteit tegemoet te treden. 

LOCATIE.
ETEN & DRINKEN.

Bij Delta Yoga houden we van eten! Eten & drinken is net zo belangrijk in onze retreats als de yoga en locatie. Ik geloof dat de energie die we in ons lichaam stoppen (door te eten en drinken) bepalend is voor hoe we ons voelen. In het Land of Now retreat centrum worden er heerlijke gezonde vegetarische maaltijden geserveerd. De ingrediënten zijn zo veel mogelijk lokaal en biologisch. Alle maaltijden worden met veel zorg en liefde bereid. Voor de ochtend les staan er thee, koffie en fruit. Tijdens het ontbijt serveren we granola met yoghurt, noten, fruit, vers brood, sappen en andere lekkernijen. De lunch is meestal warm. 's Middags serveren we een gezonde snack. De diners zijn gezond, hartverwarmend en zien eruit als een feestje op je bord. De hele dag door kun je thee en fruit nemen. Dit retreat is 'full service' en alle maaltijden zijn inclusief. Mocht je speciale dieetwensen hebben, laat het ons weten, we houden graag rekening met je! 

biologische-veganistische-ayurvedische-c
Entree-The-Land-of-Now-2-1-200x300@2x.jp
PROGRAMMA.

 

Niets moet en alles mag! Deze dagen zijn een uitnodiging om te rusten en reflecteren en het programma is ontworpen om dat proces te ondersteunen. Het exacte programma kan iets wijzigen, maar een dag in dit retreat ziet er ongeveer zo uit: 

 • 07:30 uur   Fruit & thee

 • 08:00 uur   Mindful flow yoga, ademhaling & meditatie

 • 09:30 uur   Ontbijt

 • Tijd voor rust en reflectie: geniet van een wandeling, de outdoor sauna, of een boek en kop thee bij de haard

 • 12:30 uur    Lunch

 • 13:30 uur    Workshop

 • Tijd voor rust en reflectie

 • 15:30 uur    Middag snack

 • Tijd voor rust en reflectie

 • 17:00 uur    Slow yoga

 • 18:30 uur    Diner

 • 20:30 uur    Filosofie sessie & meditatie

Alle activiteiten zijn optioneel. Dit lange weekend gaat over zelf zorg en aanvoelen wat voor jou het meest passend is in het moment. 

OVER DE DOCENT.

Hi! Ik ben Barbara. Het is mijn werk om mensen te helpen door middel van bewustzijn en gefocuste energie het beste uit hun leven te halen. Ik werk als yoga docent, mindfulness trainer, personal leadership coach en expeditieleider. Soms werk ik in yoga studio's of retreat centers, soms in kantoren of op universiteiten en soms begeleid ik groepen op hoge bergen overal ter wereld. Hoewel deze werkplekken erg verschillend lijken, zie ik op al die plekken dezelfde processen. Of het nu op een berg, een yogamat of in een boardroom is - ik zie mensen die uitgedaagd worden, die een betere connectie met hun eigen lichaam ervaren, die rust vinden en nieuwe inspiratie.  

Na het behalen van een MSc in (political) philosophy werkte ik in het bedrijfsleven. In 2014 gooide ik het roer om. Ik ben een gecertificeerde yoga docent (E-RYT-500) en mindfulness trainer (Radboud Universiteit, categorie 1). Afgelopen jaren gaf ik ruim 2000 uur yoga les en meditatie en mindfulness training aan individuen, groepen en organisaties. Lees meer over mijn achtergrond en ideeën.

Praten1_liggend.jpg
BOEKEN.
PRIJS & BOEKEN. 

 

Data: 27 t/m 30 oktober 2022

Prijs:

Privé kamer met eigen badkamer €695,- per persoon 

 

Bekijk de algemene voorwaarden

 

Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt! Je kunt me bereiken via barbara@delta-yoga.com.

Dit is een 'full service' retreat en de prijs is inclusief:

 • 3x Overnachting in privé kamer met boxspring bed en en-suite badkamer

 • Alle maaltijden: 3x ontbijt, 4x lunch, 4x middag snack, 3x diner, de hele dag vers fruit en thee

 • Alle yogalessen, begeleidde meditaties en workshops (minimaal 12 sessies)

 • Gebruik van de outdoor sauna

 • BTW en toeristenbelasting

 • Voor yoga en meditatie docenten aangesloten bij Yoga Alliance: 10  uur geaccrediteerde bijscholing gebaseerd op aanwezigheid bij alle workshops en avond meditaties en een korte schrijfopdracht die tijdens of na het retreat kan worden ingeleverd - je ontvangt hierop feedback

*****

Net de fantastische Rest & Reflect Retreat gedaan bij Barbara. Ik heb genoten en ben erg onder de indruk van de diepe werking van de oefeningen en de kennis en oprechte aandacht van Barbara. De toevoeging van de boeddhistische workshops vond ik een zeer waardevolle verdieping geven - ik heb genoten en ben als herboren naar huis gegaan. Ik kom zeker terug! Dank lieve Barbara en Land of Now voor alles!

- Loeke

Lees meer reviews

ADD YOUR TEXT

bottom of page