top of page

Delta Yoga voor  yoga & meditatie 

personal training

aan huis in 't Gooi

Momenteel heb ik helaas geen ruimte
om nieuwe cliënten aan te nemen

britse-vlag-klein-2168.jpg
PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Delta Yoga biedt privé yoga & meditatie begeleiding aan huis in 't Gooi: in Hilversum, Laren en Bussum of op andere locaties op aanvraag. Na een gratis intake plannen we samen de sessies in en kom ik bij je langs met alle benodigde materialen. Het is ook mogelijk om op een gehuurde locatie af te spreken of online sessies te boeken. 

"Waar & wanneer het jou uitkomt!"

DSC_1366.JPG.jpg
savasana.jpg
Hulp1_staand.jpg
DSC_1378.JPG.jpg

In de meeste gevallen kiezen mensen voor privé lessen aan huis. Privé lessen op een studio locatie zijn ook mogelijk, maar dat is op basis van beschikbaarheid en brengt extra kosten met zich mee. De lessen kunnen alleen of samen met een partner, vriend of vriendin worden geboekt. Vanaf 3 deelnemers gelden er groepstarieven.

 

Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt of even wilt overleggen via barbara@delta-yoga.com of 0640295443.

Privé lessen zijn volledig toegespitst op jouw persoonlijke behoeften. Redenen waarom veel mensen privé begeleiding boven groepslessen of standaard online video's verkiezen zijn:

 • Je hebt behoefte aan persoonlijke coaching, directe feedback en hands on assists

 • Je vindt het onprettig om yoga in drukke groepslessen te doen

 • Je hebt een druk schema en moeite om tijd te maken voor yoga & mediatie

 • Je hebt last van stress en burn-out klachten en hebt behoefte aan persoonlijke aandacht en een traject om je daarbij te helpen

 • Je hebt specifieke lichamelijke klachten en bent op zoek naar een veilige en helende yoga beoefening

 • Je wilt meer leren over een specifiek onderwerp, variërend van asana (houding), pranayama (ademhalingstechnieken) of meditatie

 • Je wilt hulp bij het ontwikkelen van een yoga ‘practice’ om uiteindelijk zelfstandig thuis te doen

PRIJZEN & DETAILS

LOCATIES

Lessen aan huis in 't Gooi: Hilversum, Laren, Bussum of een andere locatie in overleg.

60 MINUTEN SESSIES 

 • Intake gesprek - gratis

 • 60min losse les - €80

 • 60min 5 rittenkaart - €350

90 MINUTEN SESSIES 

 • Intake gesprek - gratis

 • 90min losse les - €110

 • 90min 5 rittenkaart - €490

PRIVÉ 8-WEEKSE MBSR MINDFULNESS TRAINING

 • €720 voor één person of €560 per persoon voor een duo traject 

 • Lees hier meer over de MBSR training

 • Kosten kunnen (deels) worden vergoed door zorgverzekeraar of werkgever

Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW

OVER DE TRAINER

 

Mijn naam is Barbara van der Meer en ik ben een ervaren en volledig certificeerde yoga- & meditatie docent (E-RYT500) en mindfulness trainer (categorie 1). Afgelopen jaren gaf ik ruim 2000 uur aan yoga en meditatie training in binnen- en buitenland. Het is mijn werk om mensen te begeleiden om met gerichte aandacht en energie het beste uit zichzelf te halen. Dat doe ik niet alleen als yoga- & meditatie docent, maar ook als trainer in het bedrijfsleven en op universiteiten, en als expeditieleider op hoge bergen overal ter wereld. Die omgevingen lijken van elkaar te verschillen, maar in alle gevallen zie ik 

dezelfde dingen - mensen worden uitgedaagd, komen zichzelf en hun eigen (lichamelijke of mentale) patronen tegen, groeien en worden geïnspireerd om meer voluit te leven. 

Als yoga docent hecht ik grote waarde aan anatomisch veilige bewegingen die met aandacht voor de ademhaling worden uitgevoerd. Ik bied diverse yoga- en meditatie stijlen aan. Denk bijvoorbeeld aan een echte work-out met vinyasa yoga, of diepe ontspanning in yoga nidra. Ik combineer op basis van jouw wensen en mijn inzicht in wat er behulpzaam is. 

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen met stress en burn-out klachten. Maar begeleid ook mensen die simpelweg fitter willen worden of bijvoorbeeld willen leren mediteren. 

Ben je benieuwd of het klikt tussen ons en je je bij mij als trainer prettig voelt? Vraag een gratis intake aan en laten we elkaar leren kennen!

Praten1_liggend.jpg

*****

Graag beveel ik de privé yogalessen van Barbara aan bij diegenen die (terugkeer naar) een yogaklas overwegen of graag een paar op de persoon afgestemde yogaflows voor thuis willen hebben. In een paar privélessen heb ik met Barbara een 5-tal ochtend- en avondflows stap voor stap grondig doorgenomen en geoefend. Barbara legt helder uit wat de intentie is van een pose en waar op te letten om die goed en veilig uit te voeren. De geluidsopnamen van de instructies van Barbara herinneren me aan de plezierige privélessen en helpen me om thuis mijn yoga practice te continueren.

- Lian

Lees meer reviews

bottom of page