top of page

Verschillende yoga stijlen voor alle niveaus

LESROOSTER & INSCHRIJVEN.

Vind de les waarvoor jij je wilt inschrijven in onderstaand lesrooster. De eerstvolgende lessen zijn zichtbaar. Klik op de les van jouw keuze en schrijf je in. Is de les of workshop waarvoor jij je wilt inschrijven verder in de toekomst? Kijk dan op deze link

Is het de eerste keer dat je je inschrijft en heb je nog geen rittenkaart of losse les tegoed? Klik gewoon op "boek nu" achter de les van jouw keuze en volg de stappen. Wil je wat hulp bij het aanmaken van je account in ons boekingssysteem? Neem contact op.

IS YOGA NIEUW VOOR JE?

Doe dan mee aan de

Yoga Basics Workshop

op zaterdag 19 januari 2019!

LESROOSTER.

LESROOSTER

YOGA RETREATS.

 

Trakteer jezelf op een ontspannen weekend of week om je 'batterijen' op te laden met nieuwe energie. Delta Yoga retreats gaan over yoga & meditatie, lekker eten en de mooiste locaties voor een echt vakantiegevoel. Delta Yoga organiseert eigen retreats in binnen- en buitenland! Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekend uitwaaien op een voormalig Waddeneiland?

PRIVÉ LESSEN.

 

Privé lessen zijn vormgegeven rondom jouw behoeften. Het kan nuttig zijn om privé les te nemen als yoga helemaal nieuw voor je is, als je hulp nodig hebt om je eigen thuis 'practice' te ontwikkelen of als je bijvoorbeeld je yoga beoefening wilt verdiepen. 

BEDRIJFSYOGA.

 

1 op de 8 werkende Nederlanders heeft last van werkgerelateerde stress die leidt tot gezondheidsproblemen. Lang zitten achter een beeldscherm draagt niet bij aan een vitaal gevoel. Barbara verzorgt bedrijfsyoga om productiviteit te verhogen en ziekteverzuim te voorkomen. 

bottom of page